Dildo King Cock 9inch

11,100 LEK

Ky dildo realiste ka një bërthamë të fortë dhe një sipërfaqe veçanërisht të butë. Kështu që ndihet tamam si origjinali. Sipërfaqja është dizajnuar realisht, me glans dhe venat e theksuara, ndërsa testikujt ndjehen po aq realistë sa origjinali. Pjesa e mirë është e përputhshme me rripin dhe ka një filxhan thithës praktik për udhëtime pa duar.

Availability: Në gjendje SKU: 05455110000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky dildo realiste ka një bërthamë të fortë dhe një sipërfaqe veçanërisht të butë. Kështu që ndihet tamam si origjinali. Sipërfaqja është dizajnuar realisht, me glans dhe venat e theksuara, ndërsa testikujt ndjehen po aq realistë sa origjinali. Pjesa e mirë është e përputhshme me rripin dhe ka një filxhan thithës praktik për udhëtime pa duar.

Dildo King Cock 9inch

11,100 LEK

In stock