Dildo Keon VAC U LOCK

6,200 LEK

Aksesorë për KEON Automatic Masturbator/Adaptator Dildo nga Kiiroo!
KEON 7″ VAC-U-LOCK-Dildo nga Kiiroo e kthen masturbatorin automatik KEON në një makinë seksi plotësisht automatike.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 50018620000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Aksesorë për KEON Automatic Masturbator/Adaptator Dildo nga Kiiroo!
KEON 7″ VAC-U-LOCK-Dildo nga Kiiroo e kthen masturbatorin automatik KEON në një makinë seksi plotësisht automatike. Mund të ngjitet me përshtatësin KEON Dildo të masturbatorit shpejt dhe lehtë për kënaqësinë e shtytjes plotësisht automatike. Silikoni i butë prej kadifeje dildo është i lakuar mrekullisht dhe siguron stimulim me glas dhe venat e tij të theksuara.

19,1 cm e gjatë, Ø 4,7 cm.
Pesha 193 g.
Silikoni.
Masturbatori KEON dhe përshtatësi KEON Dildo nuk përfshihen.

Dildo për Masturbatorin Automatik KEON
Mund të lidhet lehtësisht me përshtatësin KEON Dildo
Masturbatori kthehet në një makinë seksi

Dildo Keon VAC U LOCK

6,200 LEK

Out of stock