Dildo Jolly Buttcock

3,400 LEK

Për fantazitë anale dhe vaginale!
Dildo shumë fleksibël e bërë nga material i rrëshqitshëm. Glans i fryrë me lafshë, venat e theksuara dhe testikujt realistë stimulojnë mrekullisht çdo nerv. Në një filxhan thithjeje të sigurt. Gjatësia përafërsisht. 19 cm, Ø 3-3.5 cm. Materiali: PVC.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05200390000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Për fantazitë anale dhe vaginale!
Dildo shumë fleksibël e bërë nga material i rrëshqitshëm. Glans i fryrë me lafshë, venat e theksuara dhe testikujt realistë stimulojnë mrekullisht çdo nerv. Në një filxhan thithjeje të sigurt. Gjatësia përafërsisht. 19 cm, Ø 3-3.5 cm. Materiali: PVC.

Dildo Jolly Buttcock

3,400 LEK

Out of stock