-30%

Dildo Jack & John

3,290 LEK

Penetrimi i dyfishtë në të mirën e tij! Me “Jack & John”, dy gjela me përmasa të mira janë gati për ju dhe do t’ju bëjnë të rënkoni nga kënaqësia! Klientët tanë meshkuj do të jenë të lumtur t’i shtyjnë të dy njëkohësisht lart prapanicën e tyre

Availability: Vjen së shpejti SKU: 100002 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Penetrimi i dyfishtë në të mirën e tij! Me “Jack & John”, dy gjela me përmasa të mira janë gati për ju dhe do t’ju bëjnë të rënkoni nga kënaqësia! Klientët tanë meshkuj do të jenë të lumtur t’i shtyjnë të dy njëkohësisht lart prapanicën e tyre, ndërsa klientët tanë femra mund të shijojnë stimulimin vaginal dhe anal në të njëjtën kohë! Mund t’i përdorni për seks me vanilje në shtratin tuaj – ose mund t’i hipni djemtë e mëdhenj kudo që dëshironi për shkak të filxhanit të fortë të thithjes.

Matjet: Gjatësia totale 230 mm, gjatësia e futshme 165 mm, Ø 50 mm. Pesha 811 g.

Dildo Jack & John

3,290 LEK

In stock