Dildo Icicles No. 5 Transparent glass

Dildo Icicles No. 5 Transparent glass

5,500 LEK

Dildo transparente prej xhami me bazament dhe me kontur blu përdredhur rreth trupit për stimulim ekstra. Elegante, e bërë me dorë, xham i një cilësie të lartë, jo alergjik, super higjenike dhe miqësore me trupin, të gjitha këto e bëjnë këtë dildo unik. Futeni në uje të nxehtë ose në mikrovalë për ta shijuar të nxehtë. Futeni nën ujë të ftohtë ose në frigorifer për një ndjesi të freskët. Përdorni lubrifikant për një përvojë më të bukur!

Availability: Out of stock SKU: 05022940000 Categories: ,

Description

Dildo transparente prej xhami me bazament dhe me kontur blu përdredhur rreth trupit për stimulim ekstra. Elegante, e bërë me dorë, xham i një cilësie të lartë, jo alergjik, super higjenike dhe miqësore me trupin, të gjitha këto e bëjnë këtë dildo unik. Futeni në uje të nxehtë ose në mikrovalë për ta shijuar të nxehtë. Futeni nën ujë të ftohtë ose në frigorifer për një ndjesi të freskët. Përdorni lubrifikant për një përvojë më të bukur!

Gjatësia: 18 cm, thellësia e penetrimit: 14,6 cm, diametri Ø 3 – 3,5 cm.

Materiali: Xham

You've just added this product to the cart:

Open chat