Dildo Glow in the Dark (BLU)

6,130 LEK

Dildo silikoni realiste me efekt shkëlqim-në-errësirë. Baza e kupës së thithjes ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar. Kjo dildo silikoni ka një formë reale me venat, një glans dhe një skrotum. Një tipar i veçantë i dildos është Shkëlqimi në ngjyrën e errët. Ngjyra blu e çelët do të ndizet në errësirë, gjë që i shton argëtimin gjatë lojës seksuale në mbrëmje ose natë. Dildo Lightsaber ka një filxhan thithës që ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar. Përmasat: diametri i boshtit 4.3 cm, gjatësia totale 20 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21398 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Dildo silikoni realiste me efekt shkëlqim-në-errësirë. Baza e kupës së thithjes ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar. Kjo dildo silikoni ka një formë reale me venat, një glans dhe një skrotum. Një tipar i veçantë i dildos është Shkëlqimi në ngjyrën e errët. Ngjyra blu e çelët do të ndizet në errësirë, gjë që i shton argëtimin gjatë lojës seksuale në mbrëmje ose natë. Dildo Lightsaber ka një filxhan thithës që ngjitet fort në çdo sipërfaqe të lëmuar. Përmasat: diametri i boshtit 4.3 cm, gjatësia totale 20 cm.