Dildo Giant Jumbo Jim

11,930 LEK

Extra i fortë dhe i shkëlqyeshëm, do të japë kënaqësi të jashtëzakonshme. Kjo dildo super e gjatë, tepër e trashë, përmban detaje ultra realiste, me një bosht të përmasave të mëdha që ka një kurbë të zymtë, të bashkangjitur në një bazë të fuqishme të kupës thithëse. Koka e butë e gjelit rozë është pikturuar me dorë, me strukturë stimuluese në bosht dhe topa të gjallë. Baza lejon përdorimin pa duar në sipërfaqe të lëmuara, të forta dhe është e përputhshme me shiritat.

Availability: Vjen së shpejti SKU: ae213 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Extra i fortë dhe i shkëlqyeshëm, do të japë kënaqësi të jashtëzakonshme. Kjo dildo super e gjatë, tepër e trashë, përmban detaje ultra realiste, me një bosht të përmasave të mëdha që ka një kurbë të zymtë, të bashkangjitur në një bazë të fuqishme të kupës thithëse. Koka e butë e gjelit rozë është pikturuar me dorë, me strukturë stimuluese në bosht dhe topa të gjallë. Baza lejon përdorimin pa duar në sipërfaqe të lëmuara, të forta dhe është e përputhshme me shiritat.

Dildo Giant Jumbo Jim

11,930 LEK

Out of stock