Dildo FleshJack Boomer

11,600 LEK

Mund t’ju duhet të bëni ritmin e vetes, sepse nuk ka shumë dildo të ngjashme me këtë madhësi! I formuar nga penisi i vetë Boomer-it, dildo do të mbushë çdo boshllëk në jetën tuaj dhe do t’ju lërë të lypni për më shumë

Availability: Vjen së shpejti SKU: E22322 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Mund t’ju duhet të bëni ritmin e vetes, sepse nuk ka shumë dildo të ngjashme me këtë madhësi! I formuar nga penisi i vetë Boomer-it, dildo do të mbushë çdo boshllëk në jetën tuaj dhe do t’ju lërë të lypni për më shumë. Bërë me silikon të cilësisë më të lartë, të trajtuar me platin. Gjatësia nga baza në majë: 22,8 cm duke përfshirë topat. Gjatësia e futur: 18,4 cm me përjashtim të topave. Perimetri në bazën e boshtit: 16,5 cm.

Dildo FleshJack Boomer

11,600 LEK

Out of stock