Dildo Evolved FlexSkin POSEABLE 9 Dark Light

8,800 LEK

E punuar me dorë dhe tepër realiste, boshti dhe koka me teksturë duken njësoj si e vërtetë me vena dhe rrudha pikërisht aty ku duhet të jenë. Por veçoria e vërtetë e kapëses së shfaqjes së kësaj është materiali Flex Skin.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 840621 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

E punuar me dorë dhe tepër realiste, boshti dhe koka me teksturë duken njësoj si e vërtetë me vena dhe rrudha pikërisht aty ku duhet të jenë. Por veçoria e vërtetë e kapëses së shfaqjes së kësaj është materiali Flex Skin.

Dildo Evolved FlexSkin POSEABLE 9 Dark Light

8,800 LEK

Out of stock