Dildo Evolved Flexskin POSEABLE 7.75 nude

7,800 LEK

Ka ardhur dildoja e fundit e ngjashme me jetën! E punuar me dorë dhe tepër realiste, boshti, koka dhe topat me teksturë duken njësoj si gjëja e vërtetë me vena dhe rrudha pikërisht aty ku duhet të jenë. Por veçoria e vërtetë e kapëses së shfaqjes së kësaj lodre është materiali Flex Skin që lëviz lart e poshtë ndërsa e përkëdhelni. Është thjesht përvoja më autentike e dildos në dispozicion, e bërë edhe më tërheqëse me bazën e fuqishme të filxhanit të thithjes që lejon lojën çliruese pa duar. Boshti është i përkulshëm dhe i mundshëm për t’u përshtatur sipas kënaqësisë suaj dhe pastrimi është një kapëse me më pak lodra dhe një shpëlarës me ujë të ngrohtë. Dildo autentike me material të gjallë Flex Skin Lëkura lëviz lart e poshtë ashtu si e vërteta Venat dhe cilësi shumë realiste, kokë dhe topa Bërë nga goma e butë dhe elastike TPE E përkulshme dhe e përshtatshme për t’u përshtatur me trupin tuaj Baza e filxhanit të thithjes për lojë pa duar Gjatësia: 7,75 inç / 19,6 cm Thellësia: 3,7 inç / 9,3 cm Gjerësia: 2,31 inç / 5,8 cm Gjatësia e futshme 5,5 inç / 13,9 cm Gjerësia e futshme 1,5 inç / 3,8 cm I papërshkueshëm nga uji Pa ftalate dhe lateks

Availability: Vjen së shpejti SKU: 840619 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ka ardhur dildoja e fundit e ngjashme me jetën! E punuar me dorë dhe tepër realiste, boshti, koka dhe topat me teksturë duken njësoj si gjëja e vërtetë me vena dhe rrudha pikërisht aty ku duhet të jenë. Por veçoria e vërtetë e kapëses së shfaqjes së kësaj lodre është materiali Flex Skin që lëviz lart e poshtë ndërsa e përkëdhelni. Është thjesht përvoja më autentike e dildos në dispozicion, e bërë edhe më tërheqëse me bazën e fuqishme të filxhanit të thithjes që lejon lojën çliruese pa duar. Boshti është i përkulshëm dhe i mundshëm për t’u përshtatur sipas kënaqësisë suaj dhe pastrimi është një kapëse me më pak lodra dhe një shpëlarës me ujë të ngrohtë. Dildo autentike me material të gjallë Flex Skin Lëkura lëviz lart e poshtë ashtu si e vërteta Venat dhe cilësi shumë realiste, kokë dhe topa Bërë nga goma e butë dhe elastike TPE E përkulshme dhe e përshtatshme për t’u përshtatur me trupin tuaj Baza e filxhanit të thithjes për lojë pa duar Gjatësia: 7,75 inç / 19,6 cm Thellësia: 3,7 inç / 9,3 cm Gjerësia: 2,31 inç / 5,8 cm Gjatësia e futshme 5,5 inç / 13,9 cm Gjerësia e futshme 1,5 inç / 3,8 cm I papërshkueshëm nga uji Pa ftalate dhe lateks

Dildo Evolved Flexskin POSEABLE 7.75 nude

7,800 LEK

In stock