Dildo Elisa Rota

4,800 LEK

Një dildo që vidhoset në një bazë të kapakut të thithjes. Kjo bazë ngjitet pothuajse në çdo sipërfaqe, dildo është montuar në një top rrotullues 360 shkallë. Ky penis mund të merret në çdo kënd ose drejtim, dhe i lë duart tuaja të lira. Ngjyra: mishi Gjatësia: 16,5 cm Diametri: 3,5 cm Materiali: PVC i butë pa ftalat

Availability: Në gjendje SKU: 55007271 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Një dildo që vidhoset në një bazë të kapakut të thithjes. Kjo bazë ngjitet pothuajse në çdo sipërfaqe, dildo është montuar në një top rrotullues 360 shkallë. Ky penis mund të merret në çdo kënd ose drejtim, dhe i lë duart tuaja të lira. Ngjyra: mishi Gjatësia: 16,5 cm Diametri: 3,5 cm Materiali: PVC i butë pa ftalat

Dildo Elisa Rota

4,800 LEK

In stock