Dildo Dual Density

4,600 LEK

Dildo reale me densitet të dyfishtë, me bërthamë të fortë dhe pamje të jashtme të butë. Fleksibël. Me kupë të fortë thithëse. Lidhur me parzmore rrip. I papërshkueshëm nga uji. Gjatësia e futshme 12,5 cm, diametri 4 cm.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 21751 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo reale me densitet të dyfishtë, me bërthamë të fortë dhe pamje të jashtme të butë. Fleksibël. Me kupë të fortë thithëse. Lidhur me parzmore rrip. I papërshkueshëm nga uji. Gjatësia e futshme 12,5 cm, diametri 4 cm.

Dildo Dual Density

4,600 LEK

Out of stock