Dildo DoubleDong

2,700 LEK

Dildo jashtëzakonisht e përkulshme
Mund të përdoret për vaginë dhe anus njëkohësisht
Venat dhe glans të theksuara
Stimuluesi për pjesën e përparme dhe të pasme!

Gjatësia e plotë 33 cm, 8 3.8 cm. PVC.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05357610000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo jashtëzakonisht e përkulshme
Mund të përdoret për vaginë dhe anus njëkohësisht
Venat dhe glans të theksuara
Stimuluesi për pjesën e përparme dhe të pasme!

Gjatësia e plotë 33 cm, 8 3.8 cm. PVC.

Dildo DoubleDong

2,700 LEK

Out of stock