Dildo Double Pleasure Flogger

2,780 LEK

Dildo ka një dizajn realist me një bosht të venitur dhe materiali ndjehet i butë por i fortë. Përdorni atë në kombinim me disa lubrifikant me bazë uji për një depërtim të rehatshëm. Dildo është e lehtë për tu pastruar pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash.

Availability: Vjen së shpejti SKU: WHPD014 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Dildo ka një dizajn realist me një bosht të venitur dhe materiali ndjehet i butë por i fortë. Përdorni atë në kombinim me disa lubrifikant me bazë uji për një depërtim të rehatshëm. Dildo është e lehtë për tu pastruar pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash.

Dildo Double Pleasure Flogger

2,780 LEK

In stock