Dildo Double Lover

4,850 LEK

Kjo dildo e dyfishtë vërtet dallohet me gjatësinë dhe gjurmët e saj. Dy penise realist me glans të fryra dhe venat e theksuara ulen krah për krah në një filxhan të fortë thithjeje. E përkryer për përdoruesit e avancuar që duan të rrisin lojën e tyre .

Gjatësia e plotë 26 cm; thellësia e futjes 23.2 cm; Ø 3.5-8.9 cm. PVC

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05357700000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Kjo dildo e dyfishtë vërtet dallohet me gjatësinë dhe gjurmët e saj. Dy penise realist me glans të fryra dhe venat e theksuara ulen krah për krah në një filxhan të fortë thithjeje. E përkryer për përdoruesit e avancuar që duan të rrisin lojën e tyre .

Gjatësia e plotë 26 cm; thellësia e futjes 23.2 cm; Ø 3.5-8.9 cm. PVC

Dildo Double Lover

4,850 LEK

Out of stock