Dildo Double Dong

4,900 LEK

Dildo e butë prej silikoni, me vena dhe nga të dyja anët me koka penisi. Perfekte për lojë në çift dhe përdoret nga të dyja anët.

Material i përkulshëm, ngjyrë nude.

Gjatësia totale:30.5cm, diametrat: 2.3cm dhe 3.3cm.

Availability: Në gjendje SKU: 05163840000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo e butë prej silikoni, me vena dhe nga të dyja anët me koka penisi. Perfekte për lojë në çift dhe përdoret nga të dyja anët.

Material i përkulshëm, ngjyrë nude.

Gjatësia totale:30.5cm, diametrat: 2.3cm dhe 3.3cm.

Dildo Double Dong

4,900 LEK

In stock