Dildo Donga Flesh RealStuff

2,200 LEK

Kjo dildo ka një pamje dhe ndjesi realiste me lëkurë të butë, venat dhe konturet e penisit. Dildo ka një dizajn boshti të drejtë. Falë bazës së fortë të kupës thithëse, ajo do të qëndrojë fort në pozicion në çdo sipërfaqe të sheshtë të lëmuar duke mundësuar veprim të lirë dhe të vetëm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21048 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Kjo dildo ka një pamje dhe ndjesi realiste me lëkurë të butë, venat dhe konturet e penisit. Dildo ka një dizajn boshti të drejtë. Falë bazës së fortë të kupës thithëse, ajo do të qëndrojë fort në pozicion në çdo sipërfaqe të sheshtë të lëmuar duke mundësuar veprim të lirë dhe të vetëm.

Dildo Donga Flesh RealStuff

2,200 LEK

In stock