Dildo Density Cock 8

8,300 LEK

Ky dildo realist 8 “Triple Density Cock nga King Cock Plus ka një bërthamë të fortë dhe një sipërfaqe veçanërisht të butë. Ndihet tamam si origjinali. Sipërfaqja është projektuar në mënyrë realiste, me nyje dhe venat e theksuara. Pjesa e mirë ka një filxhan thithës praktik për udhëtime pa duar dhe është në përputhje me rripat.

Availability: Në gjendje SKU: 05465260000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky dildo realist 8 “Triple Density Cock nga King Cock Plus ka një bërthamë të fortë dhe një sipërfaqe veçanërisht të butë. Ndihet tamam si origjinali. Sipërfaqja është projektuar në mënyrë realiste, me nyje dhe venat e theksuara. Pjesa e mirë ka një filxhan thithës praktik për udhëtime pa duar dhe është në përputhje me rripat.

Dildo Density Cock 8

8,300 LEK

In stock