Dildo Crystal Clear

4,300 LEK

Më i shituri për vrimën e kënaqësisë! Dildo realiste me venat dhe testikujt e theksuar, të fryrë. E përsosur për stimulim vaginal dhe anal. Fleksibël dhe me një filxhan thithës

Availability: Në gjendje SKU: 05375780000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Më i shituri për vrimën e kënaqësisë! Dildo realiste me venat dhe testikujt e theksuar, të fryrë. E përsosur për stimulim vaginal dhe anal. Fleksibël dhe me një filxhan thithës

Dildo Crystal Clear

4,300 LEK

In stock