Dildo Cox Squirt Kiotos

9,600 LEK

Shijoni këtë dildo me spërkatje të Cox. Sigurohuni që lëngu të përthithet dhe më pas ta spërkatni lehtësisht. Një domosdoshmëri për koleksionin e të gjithëve. Kjo dildo efektive realiste është aq e lehtë për t’u përdorur me sferën e butë dhe të madhe, saqë është një domosdoshmëri absolute për adhuruesit e seksit vaginal dhe anal.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 600000009693 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Shijoni këtë dildo me spërkatje të Cox. Sigurohuni që lëngu të përthithet dhe më pas ta spërkatni lehtësisht. Një domosdoshmëri për koleksionin e të gjithëve. Kjo dildo efektive realiste është aq e lehtë për t’u përdorur me sferën e butë dhe të madhe, saqë është një domosdoshmëri absolute për adhuruesit e seksit vaginal dhe anal. Kupa e tij e thithjes Super e fortë mund të thithet në çdo vend të sheshtë për pa duar ose me rrip. Llamba mban deri në 165 mm (5,4 fl. oz) lëng për kënaqësinë e spërkatjes dhe pastrimin efektiv anal. Ngarkoni llambën me ujë të ngrohtë, ose lubrifikant të holluar me bazë uji ose qumësht. Mos përdorni një lëng të trashë, i cili mund të bllokojë tubin. Materiali: Material PVC i sigurt pa erë. Sfera e sigurt për trupin mban lëng deri në 165 mm me një përfundim që nuk rrëshqet për kapje shtesë gjatë përdorimit. Gjatësia totale: përafërsisht. 23 cm, gjatësia e futshme: përafërsisht. 20 cm, Ø përafërsisht 4,4 cm Materiali: PVC

Dildo Cox Squirt Kiotos

9,600 LEK

Out of stock