Dildo Big Dong

2,600 LEK

Ky dildo është shumë fleksibël dhe mrekullisht i trashë që përdoruesi të ndihet mirë dhe i plotë. Ka një bazë me thithje të lehtë. Extremelyshtë jashtëzakonisht realiste me glanet, venat dhe testiset e mëdha. Gjatësia e plotë 19.5 cm, gjatësia e futjes 14.5 cm, Ø 5.4 cm. PVC.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05370710000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Ky dildo është shumë fleksibël dhe mrekullisht i trashë që përdoruesi të ndihet mirë dhe i plotë. Ka një bazë me thithje të lehtë. Extremelyshtë jashtëzakonisht realiste me glanet, venat dhe testiset e mëdha. Gjatësia e plotë 19.5 cm, gjatësia e futjes 14.5 cm, Ø 5.4 cm. PVC.

Dildo Big Dong

2,600 LEK

In stock