Dildo Bendble Flesh

4,400 LEK

Dildo e përkulshme me kurriz të fortë dhe pamje të jashtme të butë. Elastike, mban pozicionin e përkulur. Me kupë të fortë thithëse. Lidhur me parzmore rrip. I papërshkueshëm nga uji. Gjatësia e futshme 12 cm, diametri 3,5 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21749 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Dildo e përkulshme me kurriz të fortë dhe pamje të jashtme të butë. Elastike, mban pozicionin e përkulur. Me kupë të fortë thithëse. Lidhur me parzmore rrip. I papërshkueshëm nga uji. Gjatësia e futshme 12 cm, diametri 3,5 cm.

Dildo Bendble Flesh

4,400 LEK

Out of stock