Dildo Bear Avant

5,300 LEK

Moderne, me stil dhe e bukur – takoni Pride by Avant. Shijoni këto lodra unike artizanale duke ditur se format e tyre natyrale të gdhendura me dorë janë krijuar me kënaqësinë tuaj në mendje. Çfarëdo madhësish, formash, kthesash ose teksturash që dëshironi, me siguri do të gjeni përputhjen tuaj. Avant P9 krenohet me një rreth të trashë dhe shtat më të shkurtër, me shumë detaje realiste për një ndjenjë më të gjallë. Baza e saj e thellë dhe e fortë e thithjes është gjithashtu e pajtueshme.

Availability: Në gjëndje SKU: BL-88268 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Moderne, me stil dhe e bukur – takoni Pride by Avant. Shijoni këto lodra unike artizanale duke ditur se format e tyre natyrale të gdhendura me dorë janë krijuar me kënaqësinë tuaj në mendje. Çfarëdo madhësish, formash, kthesash ose teksturash që dëshironi, me siguri do të gjeni përputhjen tuaj. Avant P9 krenohet me një rreth të trashë dhe shtat më të shkurtër, me shumë detaje realiste për një ndjenjë më të gjallë. Baza e saj e thellë dhe e fortë e thithjes është gjithashtu e pajtueshme.

Dildo Bear Avant

5,300 LEK

In stock