Dildo Baile Suction Cup

950 LEK

Me këtë dildo klasik me kokë dhe një bazë të hapur  do të zbuloni se cila është kënaqësia e vërtetë. Ai përshtatet me temperaturën e lëkurës dhe është gjithashtu perfekt për lojë anal.

Projektuar në SHBA me standardet më të larta të cilësisë.

Features:

I perthyeshëm .
Masat: 18,5 cm x 4 cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: BW-007006G Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Me këtë dildo klasik me kokë dhe një bazë të hapur  do të zbuloni se cila është kënaqësia e vërtetë. Ai përshtatet me temperaturën e lëkurës dhe është gjithashtu perfekt për lojë anal.

Projektuar në SHBA me standardet më të larta të cilësisë.

Features:

I perthyeshëm .
Masat: 18,5 cm x 4 cm

Dildo Baile Suction Cup

950 LEK

Out of stock