-30%

Dilator Stimulues Uretre

2,170 LEK

Ekstra dilator per stimulimin e prostates. E gjate dhe ne fund me formen e nje topi dhe me shtupjen e butonit ka 7 menyra dridhjeje. E zeze. Gjatesia eshte 27 cm, thellesia e depertimit 18.7 cm, diametri 0.8-1.1 cm. Materiali eshte prej silikoni, Permban dhe bateri.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05928620000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ekstra dilator per stimulimin e prostates. E gjate dhe ne fund me formen e nje topi dhe me shtupjen e butonit ka 7 menyra dridhjeje. E zeze. Gjatesia eshte 27 cm, thellesia e depertimit 18.7 cm, diametri 0.8-1.1 cm. Materiali eshte prej silikoni, Permban dhe bateri.

Dilator Stimulues Uretre

Dilator Stimulues Uretre

2,170 LEK

In stock