Catsuit To The Moon Jarretel

Catsuit To The Moon Jarretel

2,800 LEK

Ju me siguri do të bini në sy në suitën seksi neon me pelena të bashkangjitura dhe bigëzim të hapur! Ky kostum i skuadrës i bën kthesat tuaja të duken edhe më sensuale, shtrihet mirë dhe ka një përshtatje të shkëlqyeshme. Përmasat një madhësi: Gjoks 81-91 cm Ijet 86- 96 cm Përmasat Mbretëresha Madhësia: Gjoks 106-116 cm Ijet 106-124 cm

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: SF926-OS Kategori: , ,

Përshkrim

Ju me siguri do të bini në sy në suitën seksi neon me pelena të bashkangjitura dhe bigëzim të hapur! Ky kostum i skuadrës i bën kthesat tuaja të duken edhe më sensuale, shtrihet mirë dhe ka një përshtatje të shkëlqyeshme. Përmasat një madhësi: Gjoks 81-91 cm Ijet 86- 96 cm Përmasat Mbretëresha Madhësia: Gjoks 106-116 cm Ijet 106-124 cm

You've just added this product to the cart: