-30%

Catsuit Forbidden Fruit

1,750 LEK

Fruta e Ndaluar është një kostume që përqafon trupin me një dekolte të thellë V, me prerje në pjesën e përparme dhe një të pasme seksi. Kjo kostume ka një bigëzim të hapur, perfekt për momente spontane!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 2139 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Fruta e Ndaluar është një kostume që përqafon trupin me një dekolte të thellë V, me prerje në pjesën e përparme dhe një të pasme seksi. Kjo kostume ka një bigëzim të hapur, perfekt për momente spontane!

Catsuit Forbidden Fruit

1,750 LEK

In stock