Butt Plug FunnyHill (me vibrim)

4,110 LEK

Futeni atë në vaginë ose anus dhe pomponi atë në madhësi të këndshme. Shtoni dridhjet edhe për më shumë argëtim. E veshur me një lateks të rrëshqitshëm dhe me ngjyrë të lëkurës.
12 cm e gjatë, 2.5-3.9 cm – mund të pompohet deri në madhësinë e dëshiruar (7 cm)! (Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 2 x Mignon)
E rëndësishme: Produkti është bërë nga gome natyrale e cila mund të shkaktojë alergji.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05945980000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Futeni atë në vaginë ose anus dhe pomponi atë në madhësi të këndshme. Shtoni dridhjet edhe për më shumë argëtim. E veshur me një lateks të rrëshqitshëm dhe me ngjyrë të lëkurës.
12 cm e gjatë, 2.5-3.9 cm – mund të pompohet deri në madhësinë e dëshiruar (7 cm)! (Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 2 x Mignon)
E rëndësishme: Produkti është bërë nga gome natyrale e cila mund të shkaktojë alergji.

Butt Plug FunnyHill (me vibrim)

4,110 LEK

Out of stock