But Plug Evolved Rainbow S

3,000 LEK

Kënaquni me kënaqësine qe ju jep Plug Anal Evolved me ngjyrë ylberi të madhësisë së mesme që përmban një majë konike shumë të gjatë. Përdoreni me shumë lubrifikant dhe pastrojeni me ujë të nxehtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 840592 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Kënaquni me kënaqësine qe ju jep Plug Anal Evolved me ngjyrë ylberi të madhësisë së mesme që përmban një majë konike shumë të gjatë. Përdoreni me shumë lubrifikant dhe pastrojeni me ujë të nxehtë.