Bondage Plug (me litar)

4,700 LEK

Lojë magjepsëse në Plug për ekspertët e BDSM!
Seti i Plugeve  Bondage me Litar 10 m nga koleksioni fetish mbush vrimat e vaginës dhe anusit në mënyrë të këndshme dhe sigurohuni që ato të qëndrojnë në vend!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05391630000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

  • Plug vaginale/prapa dhe një litar skllavërie 10 m
  • Plug të rregullueshme në formë topi
  • Topat mund të zhvishen dhe të ndërrohen
  • 2 unaza

Lojë magjepsëse në Plug për ekspertët e BDSM!
Seti i Plugeve  Bondage me Litar 10 m nga koleksioni fetish mbush vrimat e vaginës dhe anusit në mënyrë të këndshme dhe sigurohuni që ato të qëndrojnë në vend!

2 Pluge me madhësi të ndryshme në formë topi mund të rrëshqasin lart e poshtë shiritit, që do të thotë se ato mund të rregullohen për t’iu përshtatur personit që i mban. Topat mund të zhvishen dhe të ndërrohen. Ekziston edhe një unazë në të dy skajet e shiritit. Litari i përfshirë mund të ngjitet në unaza dhe më pas të lidhet rreth trupit/qafës për të mbajtur prizat në formë topi në vend.

Litar 10 m i gjatë; shufra 15,6 cm e gjatë, 0,8 cm e trashë, unazë Ø 2,2 cm; shufër me Pluge 3 cm e gjatë, spina Ø 3,2 cm/3,8 cm. Pesha (pa litar) 149 g.

Metal, poliestër.