Pranga Bad Kitty Bed Shackles

Pranga Bad Kitty Bed Shackles

4,400 LEK

Dy  litare lidhes (320 cm secili) , lidhur me nje litar shtrengues poshte krevatit 180 cm. Kater prangat me mbyllje me ngjites jane lidhur me litaret me ane te mbertheckave futese. Tani viktima juaj do te jete i lidhuar me krahe dhe kembe te hapura ne menyre eksituese.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 05279550000 Kategori: ,

Përshkrim

Dy  litare lidhes (320 cm secili) , lidhur me nje litar shtrengues poshte krevatit 180 cm. Kater prangat me mbyllje me ngjites jane lidhur me litaret me ane te mbertheckave futese. Tani viktima juaj do te jete i lidhuar me krahe dhe kembe te hapura ne menyre eksituese.

You've just added this product to the cart: