Ball Gag Bad Kitty

2,400 LEK

Topi është i shpuar dhe me shirita me një pamje të prerë prej diamanti (perimetri i rregullueshëm nga 40-57 cm). Black. Ø 4,5 cm. Poliuretani, metali, ABS.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24919901001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Topi është i shpuar dhe me shirita me një pamje të prerë prej diamanti (perimetri i rregullueshëm nga 40-57 cm). Black. Ø 4,5 cm. Poliuretani, metali, ABS.

Ball Gag Bad Kitty

2,400 LEK

Out of stock