Anal Plug Los Analos Purple

1,890 LEK

Anal plug në ngjyrë lejla ma majë konike dhe fund të gjerë. Bazamenti me ngjitje me vakum e mban atë në kontroll të plotë. Thjesht vendoseni mbi një sipërfaqe solide dhe uluni mbi të.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05045800000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Anal plug në ngjyrë lejla ma majë konike dhe fund të gjerë. Bazamenti me ngjitje me vakum e mban atë në kontroll të plotë. Thjesht vendoseni mbi një sipërfaqe solide dhe uluni mbi të.

Gjatësia totale: 13 cm. Thellësia e penetrimit: 10 cm, diametër Ø 1-3.2 cm.

Materiali: silikoni, pa phthalates sipas rregullores së BE-së.

Anal Plug Los Analos Purple

Anal Plug Los Analos Purple

1,890 LEK

Out of stock