Anal Plug Liquorice Dip Set

3,800 LEK

Trio ideale anale për fillestarë dhe profesionistë. 
Filloni me mini-plug e cila depërton me butësi në anus. Më pas shtojeni kënaqësinë tuaj anale me medium-plug dhe e fundit por jo për nga rëndësia është Maxi Plug! Të treja janë bërë nga material xhelatin i zi, i rrëshqitshëm dhe mjaft fleksibël. Çdo plug është me bazament të sigurtë me thithje me vakum.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05223250000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Trio ideale anale për fillestarë dhe profesionistë.
Filloni me mini-plug e cila depërton me butësi në anus. Më pas shtojeni kënaqësinë tuaj anale me medium-plug dhe e fundit por jo për nga rëndësia është Maxi Plug! Të treja janë bërë nga material xhelatin i zi, i rrëshqitshëm dhe mjaft fleksibël. Çdo plug është me bazament të sigurtë me thithje me vakum.

Mini-plug: 10,5 cm i gjatë, Ø 1,5-2,5 cm. Medium-plug: 12 cm i gjatë, Ø 2,5-3 cm. Maxi Plug: 15,5 cm i gjatë, Ø 3-4 cm.

Anal Plug Liquorice Dip Set

Anal Plug Liquorice Dip Set

3,800 LEK

Out of stock