Aksesore fetish Crystal Nipple Clamps

2,400 LEK

Shtrënguesi i thithkave prej metali siguron një ndjesi shtrënguese dhe shtrydhëse në thithkat tuaja. Kapëset janë lehtësisht të rregullueshme me vida nga anët, kështu që ju mund të vendosni për veten tuaj se sa të lartë e doni presionin tek kokat shtrënguese. Shtresat kanë një shtresë kundër rrëshqitjes, kështu që ato do të qëndrojnë në vend, edhe kur situate të nxehet. Gjithashtu shtrëngueset janë të lidhura me një zinxhir metalik i zbukuruar me gurë për një look ekstravagant.

Availability: Në gjendje SKU: PD3609-00 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shtrënguesi i thithkave prej metali siguron një ndjesi shtrënguese dhe shtrydhëse në thithkat tuaja. Kapëset janë lehtësisht të rregullueshme me vida nga anët, kështu që ju mund të vendosni për veten tuaj se sa të lartë e doni presionin tek kokat shtrënguese. Shtresat kanë një shtresë kundër rrëshqitjes, kështu që ato do të qëndrojnë në vend, edhe kur situate të nxehet. Gjithashtu shtrëngueset janë të lidhura me një zinxhir metalik i zbukuruar me gurë për një look ekstravagant.

Aksesore fetish Crystal Nipple Clamps

Aksesore fetish Crystal Nipple Clamps

2,400 LEK

In stock