Cilat janë Politikat e Privatësisë?

Ne e respektojmë privatësinë tuaj. Kur ju blini tek ne, ne do ju kërkojmë të dhënat personale si emrin tuaj, adresën e-mail, adresa e faturimit, përzgjedhjen e produktit, kartë krediti apo informacione të tjera të pagesave.
Ne gjithashtu mund t’ju kërkojmë informacione rreth vëndit ku jeni duke naviguar, adresat e IP, llojin e  domain, etj.

Informacioni personal që ju ofroni do të përdoret nga ne vetëm për qëllimet e mëposhtme:

  • Për të përmirësuar përvojën tuaj te blerjes në faqen tonë të internetit;
  • Për të proçesuar porosinë tuaj;
  • Me lejen tuaj, për t’ju njoftuar ju rreth produkteve apo ofertave speciale që mund të jenë me interes për ju.

Kontaktimi me email

Ne do ju dërgojmë e-mail vetëm për te proçeduar me porosinë tuaj dhe pasi ju keni dhënë pëlqimin tuaj. Ne kurrë nuk do të kalojmë adresat tuaja të e-mail ose informacionet tuaja personale tek një pale të tretë.

Ne i trajtojmë të gjitha të dhënat tuaja personale si konfidenciale.

Informacionet që ne mbajmë do të jenë të sakta dhe të përditësuara. Ju mund të kontrolloni informacionin që ne mbajmë rreth jush thjesht duke na dërguar një e-mail. Nëse gjeni ndonjë pasaktësi ne do ta fshijmë apo korrigjojme atë menjëherë.

Informacionet personale që ne mbajmë, do të mbahen te sigurta në përputhje me politikat tona të brendshme të sigurisë dhe ligjit.

Mbrojtja e të Dhënave

Ne i trajtojmë të gjitha të dhënat tuaja personale si konfidenciale.

Informacionet që ne mbajmë do të jenë të sakta dhe të përditësuara. Ju mund të kontrolloni informacionin që ne mbajmë rreth jush thjesht duke na dërguar një e-mail. Nëse gjeni ndonjë pasaktësi ne do ta fshijmë apo korrigjojme atë menjëherë.

Informacionet personale që ne mbajmë, do të mbahen te sigurta në përputhje me politikat tona të brendshme të sigurisë dhe ligjit.

COOKIES

Ne përdorim cookies për të ruajtur gjurmët apo shenjat e blerjes suaj aktuale në mënyrë që ju mund të rigjeni shportën tuaj të blerjes në çdo kohë, dhe të personalizoni përmbajtjen në faqen tonë të internetit, si dhe për të siguruar një përvojë të qëndrueshme. Ne gjithashtu përdorim cookies për të ndjekur se si vizitorët  ndërveprojnë me faqen tonë të internetit për të monitoruar se si po performojmë. Asnjë informacion personal i identifikueshëm nuk ruhet në këto cookies.

Listë Pritje Ne do t'ju njoftojmë kur produkti të jete në gjendje. Ju lutemi lini adresën tuaj të emailit më poshtë.