Cilat janë mënyrat e pagesës që aplikohen?

  • PAYPAL – Lideri botëror në pagesat online. PayPal është mënyra më e sigurt, më e thjeshtë dhe më komode për të dërguar dhe për të marrë pagesa.
  • CASH – Ju mund te paguani produktin me “para në dorë” tek korrieri, në momentin që bëhet dorëzimi i produktit.
  • Me Trasfertë Bankare – Ju mund të paguani porosinë tuaj me transfertë bankare. Të dhënat e bankës për të mundësuar transfertën do j’u shfaqen gjatë proçedurës së blerjes.